Living room with corridor in Wilanów, 30m2


Year: 2015
Floor area: 30m2
Rooms: corridor, living room
Secondary market
Residents: married couple with a child

About the project: the project assumed the arrangement of the corridor and the living room in an apartment for a young married couple with a child. The investors, windsurfing enthusiasts, wanted to have an interior in a maritime style. It explains the usage in the project of turquoise and azure accents, as well as the presence of a large painting on the wall representing surfers and the sea. The long wall in the living room, along of which stands the communication passage, required a material resistant to dirt, but at the same time it was supposed to be a part of decoration. That is why, we decided that the wall will be covered with concrete board.